Van Baby tot Puber

Onderwijs, spel en opvang - van baby tot puber

 

Daar sta je dan als jonge ouder...! Genietend van de ontwikkeling van je kind, moeten er op een bepaald moment keuzes worden gemaakt. Keuzes voor opvang, peuterspeelzaal, basisschool... kortom: belangrijke keuzes voor een mooie fase in het leven van uw kind. Spannend ook, want als ouder geef je de zorg en opvoeding voor een groot deel van de week uit handen. Een nieuwe wereld, met bijbehorende begrippen en vele mogelijkheden. Een OPOD Kindercampus in de verschillende wijken van Dordrecht is hiervoor de oplossing!


In de afgelopen jaren is stichting OPOD op alle openbare basisscholen zóveel meer diensten gaan aanbieden, dat we onze locaties vanaf heden ‘Kindercampus’ gaan noemen. Op de Kindercampus is sprake van een intensieve samenwerking tussen verschillende partners voor het realiseren van onderwijs, spel en opvang. Onze basisscholen zijn hier een onderdeel van.

Stichting OPOD is gestart met de lancering van Kindercampus De Albatros in Wielwijk. De komende periode -maanden- gebruiken wij om ook de andere twaalf openbare basisscholen te ontwikkelen tot Kindercampus.
 

Welke faciliteiten komen samen in de Kindercampus?

0-4 jaar Baby- en kinderopvang Dagopvang
 

2-4 jaar Peuterspeelzaal Voorschoolse educatie
 
vanaf 3,5 jaar Otto de Ontdekker 1 dagdeel per week wennen aan de basisschool. Lees meer>

 
4-13 jaar Basisschool Onderwijs
4-13 jaar Buitenschoolse opvang
Voor- tussen- en naschoolse opvang van leerlingen.
10-14 jaar NOVA Tienercollege Uniek onderwijsconcept voor leerlingen met HAVO/VWO potentie. Lees meer >
6-13 jaar Zomerschool Ter voorkoming en het wegwerken van leerachterstand. Lees meer>
Cookie instellingen